3М Automotive Window Film – затъмняващо фолио за стъкла

Хибридната технология на 3М Automotive Window Film – затъмняващо фолио за стъкла осигурява максимална защита от слънчева топлина и вредното ултравиолетово лъчение. За разлика от другите материали за затъмняване на прозорци, патентованият нанокарбонов полиестер на 3M гарантира траен цвят дори и при дълги години на експлоатация. Чрез тази технология цвета на затъмняващото фолио за стъкла остава стабилен и не избледнява до розово като останалите.

Друго предимство на 3М Automotive Window Film – затъмняващо фолио за стъкла е, че осигурява отлична видимост през нощта.

 

3M Затъмняващо фолио за стъкла
3M Затъмняващо фолио за стъкла

Комфорт и сигурност с 3M Automotive Window Film

Затъмняващото фолиото за стъкла 3М Automotive Window Film връща  до 55% от общата слънчева енергия, идваща през прозорците и блокира 99% процента от UV лъчението. То значително намалява отблясъците и ослепителната слънчева светлина, което ви позволява да виждате по-добре и да се концентрирате върху шофирането. Степента на затъмняване варира от 5% до 50%.

Тъй като материалите използвани в производството на затъмняващо фолио за стъкла 3М Automotive Window Film не съдържат в себе си метал, те не намаляват силата на GSM сигнала, което е характерна черта на всички фолио за тониране на стъкла.

Нанотехнологии и иновации гарантират безопасност и трайност

3M Crystaline е лидерът на затъмняващото фолио за стъкла. То е кристално прозрачно, без да затъмняване, изградено от 200 нанополиестени слоя, а в същото време е с дебелината на стандартните материали за стъкла. Благодарение на многослойната си структура 3М Crystaline спира топлината в пъти по-добре от всички подобни материали.

Тъй като това фолио не променя цвета и прозрачността на стъклата и гарантира отлична защита от UV и инфрачервена светлина, както и спира отблясъците то е единствено възможния избор при облепяне на предното и странични стъкла на автомобилите.

3M Затъмняващо фолио за стъкла

Защо затъмняващо фолио за стъкла 3М Automotive Window Film? • В Carbon.bg са събрани едни от най-добрите продукти на 3M за тунинг и козметика за автомобили. Купувам си ги от тук, защото знам, че качеството им е гарантирано.

  Веселин Игнатов
  Автоцентър McQueen, Велико Търново
  Веселин Игнатов
 • Доверяваме се напълно на Carbon.bg, когато трябва да изберем качествено карбоново фолио! Ние и нашите клиенти сме изключително доволни от продуктите на 3M!
  Георги Бялков Аутоцентър Маниа
  Автоцентър Мания
  Георги Бялков
 • Ако искаш да си най-добрия и да имаш успешен бизнес, трябва да имаш най-добрите партньори! Carbon.bg са точно такива! Предлагат висококачествените продукти на 3M с гарантирано качество.
  Красимир Тасев – Ауто-фолио Варна
  Ауто-фолио Варна
  Красимир Тасев


 • Не намалява GSM сигнала

 • Осигурява отлична видимост дори и през нощта

 • Отблъсква UV лъчите

 • Дебелина от 0,06 мм

 • Стабилно и устойчиво фолио

 • Ефектни металици

 • Световна марка с огромно доверие

 • Пропуска слънчевата светлина от 5% до 90%