3M карбоново фолио за тунинг на автомобили

Преди 8 години японския филиал за развойна дейност на фирма 3M изобрети фолио, напълно имитиращо карбонови нишки.

Карбоновото фолио на 3М е висок клас PVC CAST филм с ясно изразени видими карбонови нишки и триизмерна структура, позволяваща му да отразява светлината по същия начин, както реалните въглеродни влакна.

От 7 години нашата фирма Партнърс ООД предлага този уникален продукт на българския пазар. Независимо от опитите на конкурентни фирми да предлагат подобен продукт, карбоновото фолио на 3M продължава да е най-доброто на пазара.

 

3M Карбоново фолио
3M Карбоново фолио

Карбоново фолио за тунинг с недостижимо качество

Освен отличната карбонова текстура и двойна каст технология в това фолио има още няколко върхови технологии. Специалният Comply3М Comply е система за лепилния слой, която чрез въздушни каналчета позволява безпроблемното отвеждане на балончетата въздух, при лепене на фолио.  лепилен слой осигурява безпроблемен монтаж дори и от неспециалисти. А повърхностната обработка на лепилото ControltacМикроскопични стъклени сферички по повърхността на лепилото позволяват многократно репозициониране на фолиото, без то да се увреди. позволява многократно отлепване и залепване на карбоновото фолио преди да се обработи с шпатула.

3М карбоново фолио може да се използва за външна употреба дори и по най-натоварените детайли на автомобила. Благодарение на дебелината и здравината си, успешно предпазва предния капак и броня от нараняване на боята от удари на камъчета при движение с висока скорост. При правилен монтаж, карбоновото фолио е издръжливо при почистване в автомивки, от четки и пароструйки. Не се наранява и надрасква от лед по колата или други подобни механични въздействия.


Прецизност и качество дори и в най-малкия детайл само с 3М Каробоново фолио

Характерната ефектна визия, прави карбоновото фолио предпочитано за употреба в интериора на автомобила – облепянето на различни детайли като: скоростен лост, табло, скоростомер, лайсни по вратите, дори стереоуредби и плафони, изглеждат уникално, когато са апликирани с 3М карбон.
И като следва девиза си Inovation Company, 3M постоянно предлага на тунинг феновете нови интересни и модерни текстури и цветове.

В нашето портфолио ще намерите пълната гама от цветове и текстури на 3М 1080 Car Wrap карбоново фолио.