Автокозметика Car Care от 3M

 

Специализираните продукти за почистване и грижа за автомобила от серията Car Care на 3M са с гарантирано качество! 

Изборът на автокозметика никога не е бил толкова лесен! Избирайки продукти на 3M и серията Car Care, Вие получавате най-доброто за Вас и Вашият автомобил! Car Care, съчетават в себе си качество и достъпни цени.

Carbon.bg предлага разнообразие от продукти на 3M Car Care – финиш гланц, почистващ спрей за стъкла, полираща пасти и други почистващи продукти.

3M Car Care Автокозметика
3M Car Care Автокозметика
Качество и достъпни цени

 

Всички продукти от серията Car Care са произведени във Великобритания, което само по себе си говори за тяхното гарантирано качество. Всеки един продукт от серията Грижа за автомобила е специализиран за ефективно почистване на различни части от превозните средства като качеството винаги е на високо ниво.

Друг важен плюс на продуктите, произведени от 3M и конкретно серията Car Care е достъпната цена и възможността да се използват от всеки. Всички почистващи продукти отговарят на стандартите за безопасност и същевременно с това, почистват безупречно!

Защо да изберете 3M Care Care?

 

3M е световен лидер в производството на почистващи продукти за автомобили. Когато избирате продуктите от серията Car Care, Вие избирате най-доброто на пазара!

Всички продукти на 3M са най-добрият избор за хората, които не са свикнали да правят компромиси с качеството и винаги искат да получат най-доброто!

Както вече споменахме по-горе Car Care, предоставя висококачествено почистване на достъпни цени.

3M Car Care Автокозметика
 • В Carbon.bg са събрани едни от най-добрите продукти на 3M за тунинг и козметика за автомобили. Купувам си ги от тук, защото знам, че качеството им е гарантирано.

  Веселин Игнатов
  Автоцентър McQueen, Велико Търново
  Веселин Игнатов
 • Доверяваме се напълно на Carbon.bg, когато трябва да изберем качествено карбоново фолио! Ние и нашите клиенти сме изключително доволни от продуктите на 3M!
  Георги Бялков Аутоцентър Маниа
  Автоцентър Мания
  Георги Бялков
 • Ако искаш да си най-добрия и да имаш успешен бизнес, трябва да имаш най-добрите партньори! Carbon.bg са точно такива! Предлагат висококачествените продукти на 3M с гарантирано качество.
  Красимир Тасев – Ауто-фолио Варна
  Ауто-фолио Варна
  Красимир Тасев

Предимствата на 3M Car Care:


 • Световна марка

 • Произведени във Великобритания

 • Достъпни цени

 • Разнообразие от продукти

 • Перфектно почистване

 • Качествени продукти