3M 1080 Car Wrap фолио за тунинг на автомобили

 

3М 1080 Car Wrap е трайно, двойно каст фолио. Това фолио за автомобили е специално проектирано за цялостно облепване на коли, авто детайли и декорация. Високото качество гарантира използването му дори и върху най-незащитените елементи на автомобила, като предна броня и преден капак без допълнителна нужда от защита на графиката. Дебелината на материала е 90 микрона. С ширина на ролката от 152 см 3M 1080 Car Wrap фолио за автомобили може да облепи дори и най-големите автомобилни детайли.

 

3M 1080 фолио за цялостно облепване на автомобили
3M 1080 Фолио за цялостно облепване на автомобили

Специално проектирано фолио за автомобили

 

С богатата си непрекъснато обновяваща се гама от цветове 3M 1080 Car Wrap фолио за автомобили задоволява дори и най-претенциозните тунинг маниаци. Освен стандартните за бранша черен мат и бял сатен можете да откриете уникални цветове и текстури, включително и металици.

Двойната каст технология на това премиум 3D фолио за автомобили гарантира перфектно залепване дори и на най-трудните 3D кривини обикновено спойлери, брони и капаци, без след това фолиото да се отвори и да стане на мехури.

Иновациите от 3M позволяват монтажа на 3M 1080 Car Wrap от всеки

 

Патентованите лепилни системи Comply3М Comply е система за лепилния слой, която чрез въздушни каналчета позволява безпроблемното отвеждане на балончетата въздух, при лепене на фолио. и  ControltacМикроскопични стъклени сферички по повърхността на лепилото позволяват многократно репозициониране на фолиото, без то да се увреди., позволяват лесен монтаж дори и от неспециалисти. Вие можете многократно да репозиционирате фолиото, без да се притеснявате, че то ще се скъса. А каналчетата в акрилното лепило гарантират лесното избутване на мехурчетата въздух.

Насочено към взискателния авто маниак 3M 1080 Car Wrap фолио за автомобили дава възможности за ефектен и траен визуален тунинг.

3M 1080 Фолио за цялостно обелепване на автомобили

Защо 3M 1080 Car Wrap фолио за автомобили? • В Carbon.bg са събрани едни от най-добрите продукти на 3M за тунинг и козметика за автомобили. Купувам си ги от тук, защото знам, че качеството им е гарантирано.

  Веселин Игнатов
  Автоцентър McQueen, Велико Търново
  Веселин Игнатов
 • Доверяваме се напълно на Carbon.bg, когато трябва да изберем качествено карбоново фолио! Ние и нашите клиенти сме изключително доволни от продуктите на 3M!
  Георги Бялков Аутоцентър Маниа
  Автоцентър Мания
  Георги Бялков
 • Ако искаш да си най-добрия и да имаш успешен бизнес, трябва да имаш най-добрите партньори! Carbon.bg са точно такива! Предлагат висококачествените продукти на 3M с гарантирано качество.
  Красимир Тасев – Ауто-фолио Варна
  Ауто-фолио Варна
  Красимир Тасев


 • Монтаж на сложни 3D повърхнини

 • Многократно репозициониране при монтаж

 • Безпроблемно сухо лепене

 • Лесно избутване на мехурчетата въздух

 • Уникални цветове и текстури

 • Ефектни металици

 • Световна марка с огромно доверие

 • Постоянно обновяваща се цветова гама